• Alles
  • (128)
    Evenement

Muziekmiddag voor senioren

woensdag 23 oktober 14:00 t/m 17:00 uur

Henk Groenenboom

Voetjes van de vloer in Flamingo

Op 23 oktober vindt er in Partycentrum Flamingo in Hoogvliet wederom een muziekmiddag voor senioren plaats. Tijdens deze succesvolle serie muziekmiddagen worden steeds wisselende gasten begeleid door de swingende rock and roll-formatie "The Main Team". De zaal zat bij eerdere edities goed vol, dus de Hoogvlietse senioren houden wel van een feestje blijkt maar weer.

Dit keer zijn hun gastmuzikanten de Haagse country- en rock and roll-zanger "Mark Lavender" en zangeres "Lannie" uit Hoogvliet. Net zoals bij de eerdere muziekmiddagen het geval was, begint het programma om 14.00 uur en zal het rond 17.00 uur afgelopen zijn. Vanwege de te verwachten grote toeloop gaat de zaal deze keer iets eerder open, namelijk al om 13.15 uur.

De toegang is nog steeds € 3,00 per persoon. Er hoeft niet te worden gereserveerd, de entreeprijs kan op de middag zelf aan de kassa worden voldaan. De toegangsprijs kan zo laag blijven mede dankzij een bijdrage van de Cultuurscout Hoogvliet. Naast senioren zijn uiteraard ook andere belangstellenden van harte welkom.

Partycentrum Flamingo is gevestigd aan de Lengweg 150 in Hoogvliet. Er is hier veel gratis parkeerruimte en metrostation Zalmplaat ligt op circa 500 meter afstand. U bent van harte welkom.


deel deze activiteit

Locatie

Flamingo
Hoogvliet
Lengweg 150
3192bm


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden