• Alles
 • (9)
  Sport
 • (2)
  Theater
 • (203)
  Evenement
 • (2)
  Muziek

Verhalenhuis met Bert Euser in Wagenmaker

donderdag 20 februari 18:30 uur

Bert Euser

Verhalenhuis februari: Bert Euser vertelt over familiekroniek "Op zoek naar de ziel van de zaak"

Na de succesvolle aftrap met een uitverkocht Verhalenhuis 23 januari in Restaurant De Wagenmaker in Poortugaal, is het op 20 februari de beurt aan Bert Euser. Hij komt vertellen over zijn familiekroniek “Op zoek naar de ziel van de zaak”.

Het boek is een ander boek geworden dan het jubileumboek over 100 jaar Widenhorn dat Bert Euser zeven jaar geleden begon te schrijven. De ontdekking van het ‘familiearchief’ met honderden brieven en historisch onderzoek in zeven landen, geven een nieuwe kijk op de geschiedenis van de zaak Widenhorn. Het is een verslag van de zoektocht naar de ziel van de zaak. De ziel die het voortbestaan van Widenhorn heeft bepaald door het overwinnen van ontwrichtingen in de loop van die honderd jaar. De zoektocht is voltooid, het karakter van de zaak is blootgelegd en de ontwrichtingen zijn stuk voor stuk overwonnen, zodat het 100-jarig bestaan in 2019 kon worden gevierd. Het boek geeft een openhartige inkijk in o.a. organisatie, financiën, familiale verhoudingen, emoties rond overdrachten en de vier generaties van Widenhorn.

Inloop Restaurant De Wagenmaker, Achterweg 21 Poortugaal vanaf 18.30 uur, de maaltijd start om 19.00 uur. U geniet van een hoofdgerecht, nagerecht en koffie/thee, drankjes zijn voor eigen rekening. Na de maaltijd is het podium voor de spreker. Kaarten á €20,- te koop via https://verhalenhuisalbrandswaard.nl/winkel/. De komende Verhalenhuizen zijn 19 maart, 23 april, 14 mei en 18 juni.


deel deze activiteit

Locatie

Restaurant De Wagenmaker
Poortugaal
Achterweg 21
3171ea


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden