• Alles
  • (128)
    Evenement

Muziek uit de 60er en 70er jaren

zondag 10 november 14:00 uur

The Stingrays met gastzanger Frank Moore.

Denk hierbij aan nummers van The Shadows, Hank Marvin, de Jumping Jewels, de Spotnicks, de Ventures en de Maskers. Ook mogen The Stingrays graag instrumentale bewerkingen van bekende vocale hits spelen.

The Stingrays zijn een van oorsprong Vlaardingse band, opgericht in 1991. De band is ontstaan uit een groepje collega's die destijds werkzaam waren bij het postkantoor in Vlaardingen en na het werk samen wel eens wat muziek maakten. Daarbij ging de voorkeur uit naar instrumentale gitaarmuziek met als grootste voorbeeld de Engelse band The Shadows.

In de loop der jaren hebben The Stingrays al drie CD's uitgebracht die zeer goede beoordelingen ontvingen, zowel nationaal als internationaal.

Met gitarist Wim in 't Veld heeft de band tegenwoordig ook een prima zanger in de gelederen zodat de instrumentale nummers afgewisseld kunnen worden met vocale songs. Voorbeelden hiervan zijn

b.v. Q65, Willie Nelson, Elvis, Cliff, Buddy Holly, de Beegees en Creedence Clearwater Revival. Toegang € 10 is inclusief pauzedrankje


deel deze activiteit

Locatie

Muziektheater De Ontmoeting
Rozenburg
Koninginnelaan 9
3181gk


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden