video Video's Roel van Deursen

Opening Zorgwinkel Siloam met speciale sleutel

Roel van Deursen en Joop van der Hor van Botlek TV namen op woensdag 26 augustus 2020 een kijkje in het Lelie zorggroep verzorgingscentrum Siloam aan de Kruisnetlaan 410 te Hoogvliet waar die dag een heuse zorgwinkel werd geopend.

Hoogvliet - Van wandelstok en rollator tot toiletstoel en sport & gezondheid materialen voor ouderen, alles is er te koop. En niet geheel onbelangrijk; Hoogvlieters en bewoners van Albrandswaard en Pernis hoeven nu niet helemaal meer naar Spijkenisse of Rotterdam Zuid. Het initiatief daartoe is genomen door een oude bekende van Siloam en staat vanaf nu zelf ook vaak in de winkel; Imelda Bogaard is hier vanuit de zorgwinkel Pniël in Kralingen speciaal voor ‘haar bewoners’ terug naar Hoogvliet verhuisd.

Voor de opening wist zij de voormalige directrice van Siloam mevrouw Barendregt te strikken. Middels een bijzondere sleutel opende zij in aanwezigheid van o.a. de voorzitter van de cliëntenraad Kees van Pelt en gebiedscommissielid Ron Brekelmans de goed geoutilleerde winkel.

Wie een kijkje wilt nemen kan van dinsdag t/m donderdag terecht van 09.00 tot 17.00 uur. De zorgwinkel is ook te bereiken via 0900-2244777 en e-mail zorgwinkel@leliezorggroep.nl . Voor meer informatie kijk op www.leliezorggroep010.nl/zorgwinkels.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden