<p>Opnieuw ruime bekerwinst Rijnmond Hoogvliet Sport.</p>

Opnieuw ruime bekerwinst Rijnmond Hoogvliet Sport.

(Foto: Sven Tilleman)

Opnieuw ruime bekerwinst Rijnmond Hoogvliet Sport

Rijnmond Hoogvliet Sport is er opnieuw in geslaagd om een ruime bekeroverwinning te boeken. Aan de Botreep werd ZBVH met 6-1 terug naar Zuid-Beijerland gestuurd.

Hoogvliet - Al na 15 seconden hadden de gasten op voorsprong moeten komen door enkele onoplettendheden achterin de Rijnmond-defensie. Het geluk voor de gastheren was dat de eindpass niet voldoende was voor één van de Zuid-Beijerlandse aanvallers om 0-1 te maken. Een moment later volgt de eerste kans voor Rijnmond Hoogvliet Sport. Scheidsrechter Durgunsu weigerde hierbij om een overtreding op Lorenzo Kranenburg te bestraffen met een strafschop.

Na een kwart wedstrijd komt Rijnmond Hoogvliet Sport op een 1-0 voorsprong. Een hoekschop van Lorenzo Kranenburg wordt ingeschoten door Justin Snijders. ZBVH laat het hierbij niet zitten en maakt vrijwel meteen 1-1 met een fraai afstandsschot.

Tot de 43e minuut stond de 1-1 stand op het scorebord. Desondanks werd er gerust met een 3-1 stand. In een tijdsbestek van 2 minuten scoorde eerst Justin Snijders (na prima voorbereidend werk van Ackeo Liefden) en daarna Ackeo Liefden (na steekpass Runell Martes).

In de tweede helft was Rijnmond Hoogvliet Sport bij de les en breidde het de voorsprong uit. Runell Martes stuurt na 57 minuten Ackeo Liefden de diepte in met een heerlijke pass met buitenkant links. Met hem meegelopen was Lorenzo Kranenburg, die de goal werd gegund door zijn mede-aanvaller. Een klasse staaltje teamwork!

In de slotfase scoort Rijnmond Hoogvliet Sport nog twee maal: Justin Snijders denderde tegen een afgemeten voorzet van Ricardo Malaihollo aan en maakte zo zijn hattrick compleet. Drie minuten voor tijd schiet Vincent van Bolhuis nog een strafschop binnen om de 6-1 einstand te noteren.

Hoofdtrainer Rody van Hemert na afloop: “Met deze overwinning zijn we door naar de volgende ronde, wat er ook aan onze stand verplicht waren. Vandaag wilden wij vanaf de start iets proberen voor tijdens de competitie en dat was voor een deel van de ploeg nog vrij onwennig. Echter win je terecht de wedstrijd en trakteerde wij het thuispubliek met een aantal goede doelpunten. We zagen zelfs de mogelijkheid om twee spelers van de o19 hun officiële debuut in het eerste te laten maken, mijn complimenten en felicitaties naar beide jongens en hun trainers.”

Scheidsrechter Durgunsu floot een prima pot en hield de kaarten op zak.
Bij Rijnmond Hoogvliet Sport maakten Wesley Beintema en Amauri Fransisco hun officiële debuut.

Rijnmond Hoogvliet Sport: Gino-vanni Boom, Tom Beker, Mike van Haften, Ricardo Malaihollo (Wesley Beintema), Romeo Rommy (Stefan de Kovel), Runell Martes, Jorginho Pietersz, Lorenzo Kranenburg (Vincent van Bolhuis), Lyshon Leona, Ackeo Liefden (Amauri Fransisco), Justin Snijders.

Dit wedstrijdverslag is ingestuurd via www.debotlek.nl, klik op de knop ‘Schrijf mee’ of bekijk het instructiefilmpje.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden