Foto:

Kort nieuws en de online krant

Gratis proefles salsa

Hoogvliet - In deze periode is het belangrijk om even je zinnen te verzetten. Er even tussenuit, nieuwe mensen ontmoeten. Hoe fijn klinkt dan Caribische muziek! Een minivakantie, even lekker dansen. Dat kan binnenkort in Nova Cultura aan de Horsweg 10 in Hoogvliet.
SALSA PARA TI organiseert gratis proeflessen salsa op 22 september om 19:30 uur - Beginners en om 20:30 uur - Instromers. Tijdens de (proef)lessen komt er naast salsa ook Bachata en Merengue aan bod. Inschrijven is verplicht en dat kan via de website: www.salsaparati.com/inschrijven..

Spreekcursus Engels

Poortugaal - Eurotaal start in september een cursus Engels in het centrum van Poortugaal. Dit is echt iets voor enthousiaste cursisten, die het Engels goed willen leren spreken of willen upgraden. Het uitgangspunt is, dat de cursist een comfortabel spreekniveau bereikt door veelte converseren. Eén ding is zeker, met een cursus spreekvaardigheid lukt het iedereen om straks vlot te communiceren in het Engels. Bezoek voor meer informatie de website en stuur persoonlijke gegevens en wensen in. Mailen kan ook via: info@eurotaal.com..

50 Plus en
Meer club

Albrandswaard - De 50 Plus en Meer Club, die wekelijks op dinsdag bijeen kwam in Wijkcentrum Portland, Hof van Portland 41 in Rhoon, gaat in september weer van start. U bent van harte welkom van 10.00 en 12.00 uur, als de toestand omtrent corona natuurlijk niet wijzigt. Stichting Welzijn Albrandswaard houdt de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten. Het programma bestaat uit koffie drinken en weer bijkletsen na zo’n lange periode van afwezigheid op 1, 8 en 22 september. Op 15 september houdt Hoffmans Mode een modeshow in het wijkcentrum. Dit bedrijf is gespecialiseerd in modeshows op locatie en heeft er ruim 20 gehouden ten tijde van corona. Zij weten exact hoe zij afstand kunnen bewaren zodat de gasten toch kunnen genieten van de modellen en de kledingverkoop achteraf. Voor deze modeshow vooraf aanmelden via 010-5018322. Op 29 september wordt een bingo gehouden. Organisatoren Georgette, Margriet en Jeanet zien er naar uit u weer te mogen begroeten.

Voor de online krant klik HIER

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden