Nikantes verliest eerste thuiswedstrijd met 5-8
Nikantes verliest eerste thuiswedstrijd met 5-8 (Foto: PR Nikantes)

Nikantes verliest eerste thuiswedstijd

Hoogvliet - Ook Nikantes was natuurlijk weer blij dat er voor het eerst sinds lange tijd weer korfbalcompetitiewedstrijden gespeeld konden gaan worden. Nikantes begon met een goed gevulde thuisdag.

Begin van de week bleken er nog tachtig mutaties te zijn (vanwege het Coronavirus) waardoor het gehele korfbalcompetitieprogramma nog op de schop ging. Dit leverde een aantal gaten op in de thuisdag, maar mocht zeker de pret niet drukken.

Het korfbalteam Nikantes 1 van de Hoogvlietse club speelt dit seizoen in de 4e klasse en probeert uiteraard om mee te doen in de hoogste regionen. De eerste thuiswedstrijd werd gespeeld tegen Stormvogels 1, een tegenstander van formaat.

Lange tijd ging het gelijk op en het leverde een spannende korfbalwedstrijd op die tot aan het einde nog alle kanten op zou kunnen gaan. De eindstand is 5-8 geworden voor de gasten. Aanstaande zaterdag speelt de Hoogvlietse korfbalploeg Nikantes 1 uit tegen het nog onbekende Purmer 1. Kijk voor meer informatie op: https://nikantes.nl/.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden