Leden van Klup (50e+ers die graag activiteiten met elkaar doen) Jeu de Boulen bij Nikantes in de openingsmaand van de nieuwe hal
Leden van Klup (50e+ers die graag activiteiten met elkaar doen) Jeu de Boulen bij Nikantes in de openingsmaand van de nieuwe hal (Foto: PR Nikantes)

Nikantes Klupt met 50+ers

In de openingsmaand september van de Jeu de Boules hal van Nikantes is de Hoogvlietse vereniging een samenwerkingsverband aangegaan met de landelijke organisatie Klup.

Hoogvliet - Bij deze organisatie kunnen 50+ers zich aanmelden en in de regio (en zelfs het hele land door) diverse verschillende leuke activiteiten doen zoals bijvoorbeeld wandelen, met elkaar uit eten gaan, lunchen bij de Heerlijkheid, naar de film gaan en natuurlijk ook gezellig Jeu de Boulen bij Nikantes op de buitenbanen en bij slecht weer in de Jeu de Boules hal.

In het kader van de openingsactiviteiten was er een eerste Klupbijeenkomst van 50+ers bij Nikantes op dinsdagmiddag 8 september. Met ruim 16 deelnemers die afkomstig waren uit Hoogvliet en omgeving kregen de deelnemers de eerste grondbeginselen van het Jeu de Boulen uitgelegd door een Nikantes vrijwilliger.

Grote groepen

Nikantes kan grote groepen ontvangen omdat er voor ruim 50 personen voldoende materiaal aanwezig is. In verband met de Corona maatregelen is een groep van 16 deelnemers een hele mooie groepsgrootte. De eerstvolgende Klup bijeenkomst met 50+ers uit de regio staat gepland op dinsdag 6 oktober om 13.30 uur. Hieraan meedoen kan alleen als men zich heeft geregistreerd via de app van Klup. Deze app is speciaal opgezet voor 50+ers die graag activiteiten met elkaar willen doen in georganiseerd verband.

Het is een moderne manier om eenzaamheid onder ouderen te voorkomen en tegen te gaan. Nikantes draagt hier graag aan bij als Sportplusvereniging. Hoogvlieters (en mensen uit directe omgeving) die geen lid zijn van Klup, zijn van harte welkom op de reguliere Jeu de Boules dagen van Nikantes en wel op zondagmiddag en op woensdagmiddag vanaf 13.30 uur.

September

Heel de maand september kunnen Hoogvlieters hier gratis aan deelnemen. Op de donderdagavond kan dit vanaf 19.30 uur en is er een instructeur aanwezig. Graag aanmelden via secretaris@nikantes.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden