<p>Wedstrijdfoto Rijnmond HS - Ommoord. Foto: Sven Tilleman</p>

Wedstrijdfoto Rijnmond HS - Ommoord. Foto: Sven Tilleman

(Foto: )

Rijnmond Hoogvliet Sport bekert verder na derde winst op rij

Ook de derde bekerwedstrijd die Rijnmond Hoogvliet Sport speelde werd met ruime winst afgesloten. Aan de Botreep werd met 5-0 gewonnen van het onbekende sv Ommoord.

Hoogvliet - Na een kwart wedstrijd wist Vincent van Bolhuis een afgemeten voorzet van Lorenzo Kranenburg binnen te koppen. Vlak voor de thee vond Lorenzo Kranenburg het doel en verdubbelde zo de voorsprong. De razendsnelle buitenspeler kreeg de bal op een presenteerblaadje van Stefan de Kovel en schoot door de benen van Ommoord-doelman Cardona binnen.

Stefan de Kovel bekroonde zichzelf na de rust met een treffer na prima werk van Jorginho Pietersz en Vincent van Bolhuis. Een tiental minuten later probeerde Donovan Donker zijn elleboog op het achterhoofd van Ackeo Liefden te planten. Scheidsrechter Monteny schatte de overtreding op waarde en trok de rode kaart. Met elf tegen tien wist Rijnmond Hoogvliet Sport nog tweemaal te scoren: Justin Snijders sloot een solo op rechts af met een mooie schot in de linkerhoek en Ackeo Liefden ontfutselde Cardona de bal om vervolgens in een leeg doel de eindstand van 5-0 binnen te schieten.

Rijnmond Hoogvliet Sport heeft zo alle bekerwedstrijden gewonnen en kan, mede ook door het doelsaldo van +14 (16 voor, 2 tegen), terugkijken op een prima bekerpoule. Op zaterdag 19 september begint de competitie met een uitwedstrijd bij VFC (aanvangstijd 17:00)

Scheidsrechter Monteny had de gele kaart over voor Biggy Lake en Rody van Hemert (Rijnmond HS) en gaf rood aan Donovan Donker (Ommoord)

Rijnmond Hoogvliet Sport: Gino-vanni Boom, Biggy Lake, Ricardo Malaihollo, Tom Beker, Lyshon Leona (’45 David Versluis, Romeo Rommy (’66 Justin Snijders), Runell Martes (’45 Angelo Hoppezak), Jorginho Pietersz (’66 Ackeo Liefden), Lorenzo Kranenburg, Vincent van Bolhuis, Stefan de Kovel.

Wedstrijdverslag Rijnmond Hoogvliet Sport - Ommoord.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden