‘Haar van Rhoon’ opent de deuren van nieuwe D&H kapsalon


<p>Schoonmoeder (links) en moeder van Femke knippen het lint door, &#39;Haar van Rhoon&#39;is geopend!. Foto: Joop van der Hor</p>

Schoonmoeder (links) en moeder van Femke knippen het lint door, 'Haar van Rhoon'is geopend!. Foto: Joop van der Hor

(Foto: Joop van der Hor)

‘Haar van Rhoon’ opent de deuren van nieuwe D&H kapsalon

ALBRANDSWAARD- Rhoon is een mooie dames en herenkapsalon (D&H) rijker. Afgelopen zaterdag werd de salon aan de Dorpsdijk 142 geopend door de moeder en schoonmoeder van eigenaresse Femke Louter.

Rhoon - Natuurlijk moest er bij de opening een schaar aan te pas komen, twee zelfs! Met een synchrone knipbeweging werd de opening voltrokken en gingen gasten en belangstellenden letterlijk door het lint om vervolgens binnen een kijkje te nemen. Daar keek men de ogen uit. De kapsalon kent naast de traditionele en nog steeds onmisbare schaar en tondeuse, tal van nieuwe technische snufjes maar ook een gezellig hoekje waar men even rustig plaats kan nemen als men op zijn of haar beurt moet wachten.

OPA WIM LOUTER

De familie Louter is geen onbekende in het dorp. Opa Wim is er geboren maar zijn zoon Jaap, de vader dus van Femke, verkoos een andere woonplaats. Zijn dochter Femke echter zet nu de traditie voort en heeft het enigszins vervallen dijkpand in een prachtige chique kapsalon getransformeerd. Femke’s echtgenoot heeft zelf kapsalons in o.a. Spijkenisse en Brielle dus ze heeft het vak niet van een vreemde. Voorlopig is de kapsalon aan de Dorpsdijk geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag want met een werkende echtgenoot en een jong dochtertje moet er voor de kleine meid natuurlijk ook opvang geregeld worden waarbij beide oma’s uiteraard aan meehelpen. "Maar zelf wil ik als moeder er ook graag voor mijn dochtertje zijn", aldus de trotse eigenaresse voor wie met de opening van haar eigen kapsalon een lang gekoesterde wens in vervulling is gegaan. Men kan terecht mét en zonder afspraak, in het laatste geval loop je uiteraard kans dat er een wachttijd is.

ZELF KIJKEN

Wie een kijkje wilt nemen in de van alle gemakken voorziene kapsalon 'Haar van Rhoon' is van harte welkom. Zeker is dat men zich er snel thuis zal voelen. Ook videograaf van deze krant Roel van Deursen nam een kijkje en maakte van de opening en uiteraard het interieur een leuk filmpje wat is te zien op facebook en You Tubekanaal; http://www.youtube.com/user/rcdeursen.

Opening

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden