Foto:

Kinderboekenweek in bibliotheek Hoogvliet

Hoogvliet - Op 30 september start de Kinderboekenweek en kunnen kinderen in bibliotheek Hoogvliet de leukste boeken over het thema ‘En toen?’ vinden en meedoen aan de workshop. De workshop is ‘De historische verhalentafel (4-12 jaar)’. Maak zelf van klei een Romeins dorp en daarna een leuke stop-motion animatie video!

“We maken van klei en andere materialen een romeins dorp, hier gaat een verhaal afspelen dat lang geleden is gebeurd. We maken in ons mooie romeinse dorp ook personages en dieren. Elk huis in het dorpje heeft een eigen klein verhaaltje. Die nemen we op in een stop-motion animatie. De film kan je natuurlijk terugkijken op YouTube.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online of aan de balie een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als je klachten hebt.”

Bibliotheek Hoogvliet, Rijkeeplein 2, 3191 VD. Op 30 september van 14:30 tot 16:00 uur.
Toegang:         gratis voor leden, € 2,50 voor niet-leden.
Tickets:         aan de balie of via de website.

Voor meer info: www.bibliotheek.rotterdam.nl
www.facebook.com/debibliotheekhoogvliet/.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden