Foto:

Kort nieuws en de online krant

Stilte wandeling in De Grienden

Poortugaal - In de hectiek van alle dag, het rumoer van alle geluiden om ons heen, dichtbij en veraf, is het goed om eens tot stilte gebracht te worden. In het begin van Corona tijd werd deze stilte ook ervaren, vogels en andere dieren kwamen meer en meer op weg naar de wereld van de mens. Onder begeleiding van Mirjam Rosier gaan we in stilte op pad, in onze eigen natuur om de hoek.
Op zaterdag 26 september van 9.30 - 11.00 uur; verzamelen om 9.15 uur. Plaats: Het Lokaal (voormalig JCA), Albrandswaardsedijk 180, Poortugaal. Opgeven bij Jeannette Vos, tel. 06-12162550 of drakenvos@hotmail.com..

De Grote Clubactie

Albrandswaard - Negen verenigingen uit Albrandswaard gaan loten verkopen via de landelijke Grote Clubactie. Juist nu hebben deze verenigingen uw steun hard nodig. Vanaf 19 september gaan 9 verenigingen uit Albrandswaard loten voor hun club verkopen. Via de Nationale Grote Clubactie willen verenigingen extra inkomsten voor hun club ophalen. Dit is hard nodig. Ook in het verenigingsleven heeft de coronacrisis diepe sporen nagelaten. De normaal druk bezochte evenementen zijn afgelast en de kantines waren lange tijd gesloten.
Ruim 300.000 clubleden van 5.300 verenigingen gaan door heel Nederland op pad om loten te verkopen. Het is belangrijk dat dit verantwoord gebeurt. Daarom heeft de Grote Clubactie naast het bekende verkoopboekje een aantal digitale verkoopmethoden ontwikkeld. Met deze digitale mogelijkheden kunnen de koper en de verkoper op een veilige afstand van elkaar blijven staan. Zo kunnen loten worden gekocht door het scannen van een QR-code of het delen van een link via e-mail, social media en WhatsApp. Door mee te doen aan de Grote Clubactie worden de lokale verenigingen direct ondersteund.
Dit jaar doen in de gemeente Albrandswaard de volgende clubs mee: Poortugaal Poortugaalse Badmintonclub Boomgaardshoek, Poortugaal, S.V. Rood Wit Albrandswaard, LA Bona Futura, S.V. Shah Mata, Jeugd- en volwassenenkoor Bombary, S.V. T.H.O.R., TV Poortugaal, Rhoon WCR. Meedoen? Dat kan nog! Voor meer informatie, kijk op clubactie.nl of bel 013 - 455 28 25.

Lees HIER de online krant

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden