<p>Blankenburgtraject.</p>

Blankenburgtraject.

(Foto: )

Lezing: Logistieke route onder Hoekse Lijn Blankenburgverbinding

Komende zaterdag 26 september is er een maandlezing in het Informatiecentrum. Tijdens deze lezing wordt dieper ingegaan op de bouw van de logistieke route tussen de A20 en het Scheur. Daar is door bouwconsortium BAAK een logistieke route, een bouwweg, aangelegd, zodat het bouwverkeer niet meer over het onderliggend wegennet hoeft te rijden.

Regio - Materialen worden via het water en via de weg aangeleverd en worden via de bouwweg naar de juiste bestemming getransporteerd. Deze bouwweg gaat onder de Hoekse Lijn door.

Geïnteresseerden zijn uitgenodigd om deze interessante lezing bij te wonen en de nieuwe informatiepanelen, foto’s en filmpjes over de werkzaamheden in het informatiecentrum te bezoeken. “U wordt begeleid door een van onze voorlichters en kunt hen alles vragen. In het informatiecentrum vindt u ook diverse foto’s en filmpjes van de bouw van de logistieke route inclusief de onderdoorgang van de Hoekse Lijn.”

Datum: 26 september 2020

Tijd: 11.00 en 13.00

Locatie: informatiecentrum Blankenburgverbinding, Maassluissedijk 199 in Vlaardingen. 

Aanmelden: via www.blankenburgverbinding.nl kunt u zich aanmelden voor een van deze tijdstippen.

Vanwege de coronamaatregelen mogen er maximaal 20 personen tegelijkertijd een presentatie bijwonen. Je moet je van tevoren aanmelden via het reserveringssysteem. Wees er snel bij, want vol = vol.

Blankenburgverbinding

Deze nieuwe snelweg, de A24, verbindt de A20 bij Vlaardingen (noordoever) met de A15 bij Rozenburg (zuidoever). Meer informatie over het project vindt u op www.blankenburgverbinding.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden