<p>Wedstrijdfoto Rijnmond Hoogvliet Sport -&nbsp; GHVV&#39;13</p>

Wedstrijdfoto Rijnmond Hoogvliet Sport -  GHVV'13

(Foto: Foto: Sven Tilleman )

Rijnmond Hoogvliet Sport wint bij GHVV’13

Rijnmond Hoogvliet Sport heeft de eerste driepunter van het seizoen te pakken. Door twee goals van Lorenzo Kranenburg werd het 0-2.

Hoogvliet - De wedstrijd was vijf minuten oud toen Biggy Lake met een lange bal naar voren Lorenzo Kranenburg vond. Kranenburg nam de bal aan op zijn borst, schudde twee verdedigers af en rondde koeltjes af. Een droomstart voor de Hoogvlieters dus, die na het doelpunt bepaald geen gas terugnamen.

Met name Justin Snijders was gevaarlijk. Eerst was hij na een prima aanval over veel schijven dichtbij de 0-2. Doelman Bouman liet zich niet verschalken in de korte hoek. Enkele minuten is Snijders opnieuw dichtbij maar hij komt een teenlengte tekort om de bal in het doel te glijden.

GHVV’13 wordt één keer gevaarlijk voor rust als Frank van Gelderen tot twee keer toe de bal richting doel kopt. In de tweede helft wordt Rijnmond Hoogvliet Sport al na 7 minuten een 100% strafschop onthouden. GHVV’13 bepaalde na dit moment het spel, maar tot echt uitgespeelde kansen heeft dit niet geleid. Als de wedstrijd bijna afgelopen is krijgt Rijnmond Hoogvliet Sport alsnog een strafschop als doelman Bouman een overtreding begaat op Lorenzo Kranenburg, die de buitenkans zelf benut.

Scheidsrechter Verwijs had soms wat onbegrijpelijke beslissingen, maar had daarnaast alles onder controle. Hij gaf geel aan Brendon Jansen en Davey Bouman (GHVV’13)

Rijnmond Hoogvliet Sport: Gino-vanni Boom, Biggy Lake (’80 Joshua Olymph), Stefan de Kovel, Tom Beker, Lyshon Leona, Jorginho Pietersz, Danny Hoffmann (’74 Wesley Beintema), Lorenzo Kranenburg, Justin Holwijn (’64 Vincent van Bolhuis), Runell Martes, Justin Snijders.

Wedstrijdverslag door Franz van Bokhoven PR/RHS

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden