<p>v.v. Rhoon is weer begonnen met een damesteam in KNVB-competitie bij de 7x7 Vrouwen 30+ op vrijdagavond</p>

v.v. Rhoon is weer begonnen met een damesteam in KNVB-competitie bij de 7x7 Vrouwen 30+ op vrijdagavond

(Foto: PR)

Damesteam v.v. Rhoon start overtuigend

V.V. Rhoon heeft een “nieuw” damesteam ingeschreven dat de clubkleuren gaat vertegenwoordigen op de vrijdagavond 7x7 competitie voor vrouwen. De meeste speelsters kennen we uit hun succesvolle periode bij v.v. Rhoon van een paar jaar geleden, waar ze in de zaterdag hoofdklasse A met succes speelden en menige titel en prijs in de wacht hebben gesleept.

Rhoon - Inmiddels zijn ze allemaal iets ouder (en wellicht ook wijzer) geworden en verliefd, verloofd, getrouwd of een partnerschap waarin de meesten inmiddels ook als moeder door het leven gaan. Maar het voetbalbloed en de onderlinge band tussen de “meiden’ van het team bleef al die jaren bestaan en “het spelletje” bleef boeien.
Vandaar dat ze besloten hebben om weer actief het veld op te gaan, en ingeschreven hebben bij v.v. Rhoon. Nu op een half veld en op de “vrije’ vrijdagavonden, in de najaarscompetitie Vrouwen 30+ 7x7. Daarin spelen ze een volle competitieronde bij één vereniging op een avond, verdeeld over diverse onderlinge wedstrijden in een poule van 5 regionale clubs.
Dat ze het voetballen nog niet verleerd zijn blijkt wel uit de eerste competitierondes die ze gespeeld hebben. Zowel op het complex van Zinkwegse Boys als bij Brielle zijn ze in 8 wedstrijden de sterkste gebleken en staan dan ook stijf bovenaan in de rangschikking.
Op 30 oktober staat er weer zo’n competitieronde gepland op het terrein van en bij FC Vlotbrug (Hellevoetsluis) en op 27 november spelen ze de “thuisronde” op ons sportcomplex in Rhoon.
Afhankelijk van de ontwikkelingen rond Corona hopen we dat er dan weer publiek aanwezig mag zijn om de verrichtingen van deze dames mee te maken en ze daarbij aan te moedigen.

Volg de dames van vvRhoon via de teams pagina bij de senioren https://www.vvrhoon.nl/rhoon-vr301-ve-vrijdag-speeldag-vrouw

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden