<p>De Andersons spelen &#39;Een mooiere wereld&#39;, een vurig en humoristisch theaterconcert in de geest van Astrid Lindgren. Foto: Corn&eacute; van der Stelt,&nbsp;</p>

De Andersons spelen 'Een mooiere wereld', een vurig en humoristisch theaterconcert in de geest van Astrid Lindgren. Foto: Corné van der Stelt, 

(Foto: )

Kerstvoorstelling en De Andersons op het Kasteel

Met de nieuwe en aangescherpte Corona maatregelen heeft het Kasteel van Rhoon een aantal concessies moeten doen bij de geplande evenementen voor het Kasteel van Rhoon.

Rhoon - Voor diverse data is een dubbel optreden gepland vanwege de beperkte groepsgrootte, waarbij wordt uitgegaan van de huidige regelgeving. Daarvoor is een Corona-protocol opgesteld dat op de website van de Stichting te lezen is: https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda/corona-pagina.php.
In de maand oktober staat er nog een Kamermuziek optreden van het Van Amsterdam Duo geprogrammeerd op 25 oktober. Dit betreft een dubbele voorstelling in kleinere setting. “Ook voor de volgende maanden in dit jaar hebben we een mooi programma geboekt waarvoor kaarten besteld kunnen worden. Ook deze evenementen zijn gesplitst in een dubbele voorstelling, waarbij het Kinderkasteel per voorstelling een onderscheid kent tussen volwassenen en kinderen. Kaarten zijn alleen online te bestellen via de website van de Stichting.

De Andersons

Op 15 november is theaterconcert De Andersons te zien op Kasteel van Rhoon. De Andersons ‘Een mooiere wereld’ (try-out) is een vurig en humoristisch theaterconcert in de geest van Astrid Lindgren. Het Zweeds-Nederlandse duo De Andersons wordt vaak geprezen om hun oorspronkelijke kijk op de wereld, die ze hartstochtelijk vertolken in voorstellingen vol muziek en prikkelende teksten.

Kerstvoorstelling

Op 13 december is het Kinderkasteel met een Kerstvoorstelling. Hierin staan de ideeën van kinderen centraal. De kinderen mogen dingen roepen, meezingen en soms mogen ze zelfs op het podium komen. De spelers hebben de kinderen nodig. Zonder kinderen geen inspiratie, geen lied, geen thema en geen voorstelling. een voorstelling met muzikaliteit, humor, kindgerichtheid en interactiviteit. Kijk voor de programmering voor volgend jaar op https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.php.

Agenda 2021
De programmering voor volgend jaar staat ook gedeeltelijk al online. We hopen uiteraard dat de opleving van het virus van korte duur zal zijn en dat we er samen in slagen het, eventueel ondersteund met een vaccin, de wereld uit te helpen. Waarna we wellicht nog wat activiteiten aan de agenda toe kunnen voegen, maar laten we voorlopig niet te ver op de zaken vooruit lopen.

Mocht echter ook de maximale groepsgrootte verruimd worden, dan zullen we de aantallen kaarten per evenement ook naar rato opschalen.

De complete agenda met aanvullende informatie en online kaartverkoop staat op de website https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.php :

17 januari “Venetia’s Air”, muziektheater voorstelling door LUKKA

7 – 28 februari Tentoonstelling Jan Wagner op de Klokkezolder

6 maart Lezersfestival ; start Boekenweek met bekende schrijvers

7 maart Blues op Zondag – Dave Warmerdam & Band

28 maart Kinderkasteel met Aatje Piraatje

11 april Blues op Zondag met de Still Believe Band o.l.v. Hans La Faille

18 april Kamermuziek met een strijktrio van het Rotterdams Philharmonisch Orkest

2 – 23 mei Expositie Thea Figee & Gertjan Scholte-Albers op de Klokkezolder

5-6 juni Expositie Kunstkring Albrandswaard in kader van Kunst- en Atelierroute 2021

26 juni Muziek op Rhoon – ééndaags jazz-, funk-, blues- en soul festival rond het Kasteel

27 juni – 18 juli Expositie Tilly Heister op de Klokkezolder

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden