Foto:

Zwembad Hoogvliet gaat vrijdag weer open!

“Woohoo we gaan vrijdag 20 november weer open!”, meldt zwembad Hoogvliet op Facebook. “Dat is geweldig nieuws, maar door onze grootschalige storing zijn onze computersystemen en webshops niet bereikbaar. Daarom gaan we tijdelijk terug naar onze webshop via Eventbrite, waar we eerder al gebruik van hebben gemaakt in verband met die storing.

“Het is jammer genoeg ook niet mogelijk donderdag gelijk te starten met zwemles. Dit omdat we geen toegang hebben tot het systeem voor zwemlessen en het volgen van leerlingen. We streven er naar om zaterdag 21 november de zwemlessen weer op te kunnen pakken. Eind deze week volgt daar bericht over. 

Koop je ticket!

De komende tijd kan alleen op afspraak worden gezwommen. Je moet je plek online reserveren én een los kaartje aanschaffen. Voor abonnementhouders en badenkaarten geldt nog steeds dat deze kosteloos worden verlengd voor de periode dat je er geen gebruik van hebt kunnen maken. https://zwembadhoogvliet.eventbrite.nl/. Kijk voor onze actuele openingstijden op sportbedrijfrotterdam.nl of de ZwemApp. 

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.rotterdamzwemt.nl/zwembad/hoogvliet/.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden