Sinterklaasintocht in Hoogvliet!
Sinterklaasintocht in Hoogvliet!

Sinterklaas is zaterdag veilig aangekomen in Hoogvliet, laten de Pieten van Hoogvliet weten op hun Facebookpagina. De ‘geheime intocht’ van de Sint is prachtig vastgelegd, zodat iedereen in Hoogvliet en omstreken kan meegenieten via het Youtube-filmpje!

Hoogvliet - Dankzij het leuke filmpje kunnen de kinderen die al lagen te slapen het rondje van Sinterklaas door Hoogvliet nog eens rustig bekijken. Sinterklaas en Piet komen langs de oude kern, de kerk en het winkelcentrum. Onderweg komen zij ouders en kinderen tegen en zelfs huisdieren staan nieuwsgierig voor het raam. Zo zie je maar weer, wat er ook gebeurt in de wereld. op de Sint kan je altijd rekenen!

Bij het filmpje staat nog een boodschap van de Sint en de pieten van Hoogvliet: “Dacht je nu echt dat Sinterklaas niet langs zou komen in Hoogvliet? Afgelopen nacht is hij weer veilig aangekomen en met deze video wilde hij laten weten dat het goed met hem gaat. De video staat ook op YouTube voor de kinderen die geen Facebook hebben. Delen jullie deze video met ze? Groetjes, Sinterklaas en de pieten van Hoogvliet#hoogvliet #sinterklaas.” 

Kijk voor de video ook op: https://www.facebook.com/Pietenvanhoogvliet/

Sinterklaas is natuurlijk ook weer te bewonderen in het Sinterklaasjournaal van Botlek TV. De burgemeester is op zoek naar Sinterklaas en Sinterklaas is op zoek naar de burgemeester, laat Joop van der Hor van Botlek TV weten... We zijn benieuwd naar de nieuwe aflevering! RTV Albrandswaard verwelkomde Sinterklaas zaterdag op het digitale podium. Geen kind hoeft meer te twijfelen of hij wel komt, hij is er weer en hoe!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden