Video's Roel van Deursen

‘Moo Christmas Drive-Thru’ bij Van Leeuwen

Simon en Iris van melkveebedrijf Van Leeuwen in Heenvliet hadden dit jaar iets leuks bedacht. Een geheel corona proof ‘Moo Christmas Drive-Thru’ op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 december op hun boerderij in Heenvliet. Roel van Deursen nam een kijkje en maakte een leuke video.

Heenvliet - De Moo Christmas Drive-Thru bleek een groot succes. Op zaterdag 12 december werden er meer dan 300 auto’s geteld en is men, om iedereen te plezieren tot ‘s avonds 21.30 doorgegaan! Roel nam zondag een kijkje en laat in zijn video zien wat er te zien en te doen was, kerststal, oliebollenbakkers en ook Iris van Leeuwen komt aan het woord.

‘De verlichte Publiekstrekker’ verwelkomde de auto’s, oliebollen en appelbeignets waren onderweg verkrijgbaar. De levende kerststal met boerderijdieren, Jozef, Maria, herdertje en engeltje Gabriel, was echt een must see! Je kon langs de koeien rijden en kijken of je de Kerstkoe kon spotten.

Aan het einde van de drive-thru kon je allerlei lekkers krijgen, onder meer boerenijs en kaas, hetgeen van de glijbaan naar je toe kwam gegleden. Onderweg was er een speurtocht! Hoeveel kerstmutsen telde jij? Bij de voorkeur kon met gepast geld in de klomp worden betaald. Ook kon contactloos met pin afgerekend worden. Alles veilig in de auto en keurig op 1,5 m afstand.” Volgend jaar weer? Dan hopelijk zonder corona....

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden