[Aangeboden door Chordify] Nieuwe documentaire The Beatles


Foto:
Aangeboden door Chordify

Nieuwe documentaire The Beatles

The beatles behoren tot een stuk geschiedenis. De band uit Engeland zal niemand snel vergeten. Ze waren echte pioniers en werden geroemd ook door andere muzikanten. En vergeet niet de massahysterie die de mannen teweeg brachten bij de jonge meiden. Dit hadden we niet eerder gezien. Met de muziek van The Beatles gaven zij ons een stukje geschiedenis. 

Sir Paul McCartney is nog steeds actief als muzikant. Samen met Rick Rubin maakt hij in een zesdelig documentairereeks. Onlangs werd er een trailer getoond op het YouTube kanaal van Paul McCartney. 

Nog even geduld 

Mocht je er al klaar voor zitten, dan moet je toch nog even geduld hebben. Er is nog geen titel voor de documentairereeks. Samen met Rick Rubin is Paul McCartney nog hard aan het werk. Maar wat mag je verwachten? Rick Rubin kennen we omdat hij samenwerkte met bands zoals Red Hot Chili Peppers en U2. Samen met de legende van The Beatles gaat hij in op zaken zoals de eerste gitaar en liedjes van Paul McCartney, maar ook natuurlijk het succes van zijn band. 

Het is nog onduidelijk wanneer de documentaire zal verschijnen. Maar we hebben met de trailer op YouTube al wel een voorproefje van wat we mogen verwachten. Zo krijg je zelfs muziek te horen die niet eerder is uitgebracht. Mastertapes die in de Abby Road Studio in Londen liggen opgeslagen, worden in deze documentaire gebracht naar het grote publiek.

Tot de documentairereeks moeten we nog even geduld hebben. Maar er is een troost. Paul McCartney heeft zijn achttiende soloalbum onlangs uitgebracht. Je kunt alsnog genieten van nieuwe muziek. Paul McCartney bespeelt alle instrumenten zelf. Een uniek stukje muziek. 

Heb je zelf wat muzikaal talent en wil je alvast in de sfeer komen? Dan kun je natuurlijk zelf ook aan de slag gaan met de muziek van The Beatles. Zo vind je via deze link de akkoorden voor het nummer Let it Be. En we mogen natuurlijk de akkoorden voor Hey Jude ook niet vergeten. We houden zo samen het stukje muziekgeschiedenis zelf in leven. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden