Op zoek naar gewone Hoogvlieters die willen ‘lipsyncen’


<p>Regisseur Vincent van den Broek.</p>

Regisseur Vincent van den Broek.

(Foto:)

Op zoek naar gewone Hoogvlieters die willen ‘lipsyncen’

Hoogvlietse regisseur Vincent van den Broek, de maker van onder meer de video van de geheime intocht van Sinterklaas in Hoogvliet, wil deze maand starten met een korte motiverende feelgood video met lipsync elementen over Hoogvliet. Hiervoor deed hij een oproep op de Facebookpagina ‘Wat is er aan de hand in Hoogvliet’.

Hoogvliet – Meteen werd er op Facebook enthousiast gereageerd en wij zijn natuurlijk benieuwd naar de plannen. “Ik ben op zoek naar de alledaagse Hoogvlieter op een alledaags moment uit hun leven”, laat Vincent weten. “Ik wil weten wat voor hun Hoogvliet mooi maakt, of hun dag in Hoogvliet. Het is een vastlegging van het nu, maar ik gebruik daarnaast oud materiaal waarin we periodes uit het verleden zien (evenementen en dergelijke) om vooruit te blikken na deze tijd. Tyler Koudijzer heeft een prachtige Spokenword geschreven voor onder de video. Op basis van die tekst zullen elementen gelipsynced worden. Een soort playbacken.”

Boot
Van de aanmelders hoort Vincent graag wat de achtergrond is en eventueel wat voor soort moment zij zelf in gedachte hebben. “Het kan echt alles zijn, tuinieren, strijken, tekenen, modelvliegtuigje bouwen, het liefst zou ik ook nog een moment op een boot vastleggen onder de Spijkenisserbrug.”

Aanmelden
Geïnteresseerd? Het gaat om korte fragmenten (max 10 seconden) in en rondom Hoogvliet. Verschillende mensen kunnen zich aanmelden: mensen die ondernemen, leven, wonen, werken, chillen, leren, wandelen, sporten, skaten, hond uitlaten, verzorgen in Hoogvliet. Van een medewerker bij de kassa tot een verzorger bij de Breede Vliet. Van een freerunner tot de wandelclub. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@utilitasproductions.com. Helaas kan niet iedereen meedoen, dus er zal wel een selectie plaatsvinden na de aanmeldingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden