Online Yoga voor mantelzorgers


<p>Yoga kan helpen om de balans te behouden.</p>

Yoga kan helpen om de balans te behouden.

(Foto: )

Online Yoga voor mantelzorgers

Albrandswaard - Voor mantelzorgers is het zonder corona al een uitdaging om de balans te behouden tussen draagkracht en draaglast. Deze tijd van corona is een extra zware belasting op de mantelzorgschouders. Er komt minder tot geen bezoek, dus minder afleiding, luisterend oor en/of ondersteuning. Het gemis van lotgenotencontacten en professionele ondersteuning wordt nu vaak anders ingezet.

Kinderen gaan niet naar school, waardoor ouders naast het thuis werken, kinderen helpen met online lessen en moeten misschien ook nog de zorg voor een kind met een beperking of handicap op zich nemen. Al enige jaren verzorgt Karin Noordzij, yogadocente, yogalessen voor mantelzorgers die zijn geregistreerd bij Steunpunt Mantelzorg. Zij helpt hen bij behoud van balans en geeft praktische oefeningen en een moment van ontspanning mew, dit alles op een deskundige en ontspannen wijze. Karin is bereid de lessen online voort te zetten.

Download de gratis app Hangout van Google op uw laptop, tablet of telefoon waar u de e-mails ontvangt en aanmelden via Karin.Noordzij@anima4ever.nl. Creëer een rustig hoekje voor jezelf. 10 Minuten voor de les staat de mail met de inlogcode klaar. De kosten zijn 5 euro per les en u ontvangt een betaalverzoek vooraf. Vragen via Steunpunt Mantelzorg: 010-5018322 of M. mantelzorg@welzijnalbrandswaard.nl of via Karin Noordzij, T. 06-24227409.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden