Botlek TV: ‘Vrijwilligers hard nodig in Hoogvliet’
Botlek TV: ‘Vrijwilligers hard nodig in Hoogvliet’

Het is de week van het vragen. Drie Hoogvlieters dagen jou uit om niet alleen dit vraaggesprek op Botlek TV te bekijken, maar er ook naar te handelen. 

Hoogvliet - Joop van der Hor praat met Marijke van Zuilen, coördinator vrijwilligers van de Hoogvlietse zorgcentra Siloam en Westerstein, gepensioneerd brandweercommandant Hoogvliet-Pernis en gepassioneerd vrijwillig voorzitter nationale vereniging de Zonnebloem van de afdeling Hoogvliet Joop Woestenburg en Robert Wilschut, dominee van de protestantse kerk Hoogvliet. 

Zij doen een oproep aan iedereen om zich aan te melden voor vrijwilligerswerk. Van helpen in de kantine van een voetbalclub, activiteiten verzorgen voor ouderen, helpen op de kinderboerderij, de manege of als budgetmaatje mensen te ondersteunen die kwartjes uitgeven maar bij wie dubbeltjes binnenkomen, kan zich aanmelden via m.vanzuilen@leliezorggroep.nl of bij DOCK. 

Heb je wat tijd vrij maar aarzel je nog om ook echt vrijwilligerswerk te gaan doen? Aarzel dan niet om gewoon vragen te stellen of het echt iets voor je is. Marijke, Joop en Robert geven op al je vragen een passend antwoord. En vergeet niet; vrijwilligerswerk is wederkerigheid; je doet het voor een ander maar ook voor jezelf want het geeft voldoening om een ander te helpen. Een film van Roel van Deursen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden