RHS heeft selectie rond met komst Godijn en Jansen


<p>Na avonturen bij vv Prinsenland en GHVV&rsquo;13 wilde Brendon graag terugkeren naar &#39;huis&#39; met de ambitie om met zijn club geschiedenis te schrijven.</p>

Na avonturen bij vv Prinsenland en GHVV’13 wilde Brendon graag terugkeren naar 'huis' met de ambitie om met zijn club geschiedenis te schrijven.

(Foto: RHS)

RHS heeft selectie rond met komst Godijn en Jansen

Ondanks de onduidelijkheid over de voortgang van het huidige seizoen probeert Rijnmond Hoogvliet Sport vooruit te kijken. “Wij willen dat de club haar eigen identiteit behoudt maar we willen onze ogen zeker niet sluiten voor directe versterkingen”, spreekt coach Patrick Lenselink.

Hoogvliet - De club kan dan ook met trots bekend maken dat er twee nieuwe selectiespelers bij komen: Yordi Godijn komt over van Spartaan’20 en Brendon Jansen komt van GHVV’13.

Yordi Godijn is 29 jaar en was eerder actief bij IFC (zo), Leonidas (zo), RVVH en Strijen. Vanwege wijzigingen in zijn werkomstandigheden was de lange doelman op zoek naar een zaterdagvereniging. De ambitie van Rijnmond Hoogvliet Sport sprak hem erg aan.

Met de komst van Brendon Jansen komen de wensen van Brendon en trainercoach Patrick Lenselink uit. Hij werkte eerder succesvol samen met Jansen in zowel de jeugd als de A-selectie van Rijnmond Hoogvliet Sport. Na avonturen bij vv Prinsenland en GHVV’13 wilde Brendon graag terugkeren naar ‘huis’ met de ambitie om met ‘zijn club’ geschiedenis te schrijven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden