Muziekliefhebbers van DES zoeken gelijkgestemden


<p>Compilatie van optreden op Koningsdag 2019</p>

Compilatie van optreden op Koningsdag 2019

(Foto: verenigingslid.)

Muziekliefhebbers van DES zoeken gelijkgestemden

Harmonie muziekvereniging D.E.S. Hoogvliet zoekt nieuwe leden die straks, als de omstandigheden het weer toelaten, samen met de andere leden muziek willen maken. De vereniging doet daartoe een oproep via De Botlek.

Hoogvliet -  “Bent u ook uitgekeken op Netflix, Videoland enzovoorts? Zijn alle foto’s ingeplakt, puzzels gemaakt, boeken gelezen? Heeft u in de kast nog een instrument liggen waarop u ‘eens’ gespeeld heeft? En kunt u noten lezen? Nu is de tijd om het weer op te pakken!

Blaas tijdens deze coronapandemie het stof uit uw instrument (dit natuurlijk in overleg met de buren en huisgenoten! En kom zodra het weer mag van onze overheid, bij ons meespelen. Wij... D.E.S. Hoogvliet, zijn een groep mensen die het heerlijk vinden om, van wat zij thuis geoefend hebben, samen een mooi geheel te maken. Als we weer mogen spelen, kom dan eens luisteren bij onze repetities. We repeteren elke donderdag vanaf 20.00 uur in de Zevensprong. De Zevensprong is gevestigd aan de Mosoelstraat in Hoogvliet. Kijk voor meer informatie op de website van de harmonie muziekvereniging via het webadres: www.deshoogvliet.nl. Mensen die vragen hebben over onze vereniging kunnen deze stellen door een e-mail te sturen naar het volgende e-mailadres: secretariaat@deshoogvliet.nl. Als we weer mogen, na de lockdown, zouden we het leuk vinden om u te verwelkomen.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden