Juffen en Meesters van Albrandswaard in het zonnetje gezet!


<p>Links Remco Abel (Eigenaar Abel.), midden Annoek Koster-de Jong directeur Don Boscoschool Rhoon, rechts Ed Verwoerd (Restaurant Tasman)</p>

Links Remco Abel (Eigenaar Abel.), midden Annoek Koster-de Jong directeur Don Boscoschool Rhoon, rechts Ed Verwoerd (Restaurant Tasman)

(Foto: )

Juffen en Meesters van Albrandswaard in het zonnetje gezet!

Vandaag krijgen alle medewerkers van de basisscholen in Albrandswaard een leuke attentie van de gemeente om ze te bedanken voor al hun inzet tijdens de lockdown maar ook om te vieren dat de scholen weer open zijn.

Albrandswaard - In de periode dat de scholen dicht waren werkten de juffen en meesters er keihard aan om de kinderen zo goed mogelijk online onderwijs te bieden. Voor veel kinderen maar ook voor de ouders was het een lastige periode.

Weer naar school

Sinds 8 februari zijn de kinderen weer naar school. De ouders hebben weer wat meer lucht en tijd om thuis te werken. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat de kinderen weer gewoon lekker in hun vertrouwde schoolomgeving zijn. Daar leren ze immers het beste, en hebben ze weer fijn contact met al hun vriendjes en vriendinnetjes. De gemeente verwent alle juffen en meesters (en al het ondersteunend personeel) met een mooi doosje gevuld met lekkernijen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden