Lezersfestival misschien in de zomer


Foto:

Lezersfestival misschien in de zomer

Helaas kan het Lezersfestival rond de boekenweek met Simone van der Vlugt, Bart Chabot en Robert Vuijsje ook komende 6 maart nog niet plaatsvinden na eerder al op 14 maart 2020 te zijn uitgesteld vanwege de Corona uitbraak.

Rhoon - De Boekenweek is verplaatst naar de zomer, maar er zijn nog geen concrete data daarvoor. Op het moment dat we zeker weten dat en wanneer de Boekenweek plaatsvindt, kijken we of het Lezersfestival wederom kan plaatsvinden in het Kasteel van Rhoon. En anders gaan we er vanuit dat we elkaar in maart 2022 zien! Simone van der Vlugt, Robert Vuijsje en Bart Chabot hebben er in elk geval zin in, en wij ook.

Kaarten

Mocht u toegangskaarten hebben voor de editie van 14 maart 2020 (die dus op 6 maart 2021 ook geldig zouden zijn) en u wilt een nieuw Lezersfestival waarop de kaarten ook geldig zijn niet afwachten, dan kunt u de aanschafprijs hiervan terug krijgen. Stuur een mail naar refund@stichting-kasteelvanrhoon.nl met daarin het aantal toegangsbewijzen plus het reserveringsnummer plus uw bankrekeningnummer waarop het teruggestort moet worden.

Voor alle andere (overige) activiteiten verwijzen we u graag naar onze website met de laatste informatie: https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.php

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden