<p>Vaccinatielocatie Hofhoek.</p>

Vaccinatielocatie Hofhoek.

(Foto: )

Vaccinatieocatie Hofhoek gereed

Huisartsen in de gemeente Albrandswaard kunnen tot 18 maart (van 1 tot en met 17 maart) gratis gebruik maken van de vaccinatielocatie op het parkeerterrein aan de Hofhoek. De gemeente Albrandswaard heeft dit in overleg met de GGD besloten. Alle huisartsen in de gemeente hebben gisteren een mail gekregen om te inventariseren wie van hen gebruik wil maken van het aanbod.

Albrandswaard - De vaccinatielocatie wordt, afhankelijk van de beschikbaarheid van vaccins, waarschijnlijk vanaf 18 maart door de GGD in gebruik genomen. De gemeente wil de hal in de tussentijd optimaal benutten. Huisartsen mogen de vaccinatiehal daarom van 1 tot en met 17 maart al gebruiken om vaccinaties te geven aan mensen van 60-64 jaar en mensen van 18-60 jaar met een medische indicatie.

Dicht bij huis

Het doel van de vaccinatielocatie is dat iedereen voor de vaccinatie dicht bij huis terecht kan. Iedere doelgroep wordt per brief opgeroepen een afspraak te maken. Het RIVM verstuurt de uitnodigingen en volgt hierbij de landelijke vaccinatiestrategie. De vaccinatiehal is vanaf vandaag volledig ingericht. Afhankelijk van de beschikbaarheid van vaccins zal de GGD bepalen vanaf wanneer ze gebruik kan maken van de locatie. Vooralsnog is deze datum bepaald op donderdag 18 maart.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden