<p>Hulp bij belastingaangifte online.</p>

Hulp bij belastingaangifte online.

(Foto: )

Hulp bij online belastingaangifte

Wie niet in bezit is van een tablet of computer en online aangifte doen lastig vindt, kan in maart en april terecht bij de bibliotheek. Voor de volledige belastingaangifte kunnen Rotterdammers gratis een afspraak maken bij de vestigingen Hoogvliet en de Centrale Bibliotheek.

Hoogvliet Rotterdam - De spreekuren worden gegeven door studenten van Stichting de Belastingwinkel, Hogeschool Rotterdam en vrijwilligers van DOCK. Voor wie? De hulp is bedoeld voor Rotterdammers van 55 jaar of ouder die zelf geen beschikking hebben over een computer of tablet en met een inkomen dat niet hoger is dan € 32.000. De spreekuren zijn niet bedoeld voor zzp-ers. Maak op tijd een afspraak. Vanwege de verwachte drukte is vooraf een afspraak maken noodzakelijk.

Dat kan vanaf maandag 22 februari. De telefonische afsprakenlijn is vanaf dan iedere maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar via telefoonnummer: 010 2816 337. Het aantal plekken is dit jaar beperkt in verband met Covid-19. Meer informatie via https://www.bibliotheek.rotterdam.nl/belastingen. De hulp is mogelijk dankzij een convenant tussen de Belastingdienst, de Koninklijke Bibliotheek en de openbare bibliotheken.

Bibliotheek Rotterdam is er voor álle Rotterdammers: een laagdrempelige ontmoetingsplekmet een schat aan actuele en betrouwbare informatie, zowel fysiek als digitaal. Rotterdammers bewust, actief en kritisch deel te nemen aan de samenleving met activiteitenop het gebied van taal, digitale vaardigheden, cultuur en maatschappij. Naast ruimte voorontwikkeling biedt de bibliotheek Rotterdammers een plek om samen de wereld te ontdekken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden