<p>Handen van Humanitas lanceert thuiswerktrui</p>

Handen van Humanitas lanceert thuiswerktrui

(Foto: )

Handen van Humanitas lanceert thuiswerktrui

Het initiatief ‘Handen van Humanitas’ lanceert De Thuiswerktrui. Met deze trui roepen wij enerzijds aandacht en respect op voor de mensen die vanwege het oplopende Corona-besmettingscijfer thuis moeten werken. Handig voor thuiswerkers die ’s morgens niet lang na wil denken over wat hij of zij aan moet trekken. En hij zit heerlijk.

Ingezonden

Rotterdam - ‘Natuurlijk hoeft u hem niet alleen aan tijdens het thuiswerken of het online vergaderen, u mag hem altijd aanhouden. Graag zelfs. Maar anderzijds wil Handen van Humanitas juist een blijk van erkenning en waardering ophalen voor de mensen die (met alle risico’s van dien) niet thuis kunnen werken, omdat zij in de frontlinie staan. De trui is geheel belangeloos ontworpen. De opbrengst (na aftrek van de kosten voor het materiaal) komt dus geheel ten goede aan alle zorgmedewerkers van Stichting Humanitas, waarmee we laten zien dat zij zulk belangrijk werk doen in deze moeilijke en barre tijden en hen hiermee een hart onder de riem steken.

Het doel is om zoveel truien te verkopen, zodat voor iedere zorgmedewerker van Humanitas een tegoedbon aangeschaft kan worden van grandcafé Heilige Boontjes, een tegoedbon voor ‘koffie met wat lekkers voor twee’,. Op deze manier helpen wij onze zorgmedewerkers aan wat lekkers en tegelijkertijd helpen we Heilige Boontjes om hun mensen aan het werk te houden. ‘We helpuh mekaar tog, niet tan?’De Thuiswerktrui kost € 34,95 en is te bestellen via www.thuiswerktrui.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden