<p>Nadi-Sperherstelyoga, een nieuwe yoga voor jouw herstel en balans. Foto: Gerard Noordzij<br><br></p>

Nadi-Sperherstelyoga, een nieuwe yoga voor jouw herstel en balans. Foto: Gerard Noordzij

(Foto: )

‘Nieuwe yoga voor jouw herstel en balans’

“Nu de yoga- en sportscholen dicht zijn, worden de lessen online gegeven. We merken dat ondanks de mogelijkheid om voor en na de les met elkaar de praten, het fysieke contact met de docent een groot gemis is. Het doet ook meer een beroep op de eigen motivatie om yogalessen online te blijven volgen. Niet voor iedereen lukt het om zich af te sluiten van de prikkels in huis. Maar wat nu als er toch een mooi alternatief is?”

Ingezonden artikel

Hoogvliet - “Nadi-Spierherstelyoga is een individuele yogavorm die nog niet zo bekend is in Nederland. Speciaal voor diegene die belemmeringen ervaren door spanningen en pijn. Nadi-Spierherstelyoga gaat verder dan alleen oefeningen. Het zelf onderzoeken van waardoor de klachten ontstaan zijn en hoe jij zelf ontdekt welke mogelijkheden je hebt om te zorgen dat je minder belemmeringen gaat ervaren.

Deze yogavorm bevat ook de component drukpuntmassage. Daarom mag deze vorm van yoga per 3 maart weer. Nadi-Spieryoga biedt de mogelijkheid om onder begeleiding op locatie te werken aan herstel en balans in je eigen tempo en binnen de eigen mogelijkheden. Ik ben Karin Noordzij, integrale yogadocent bij De Yogaschool Hoogvliet en Spijkenisse en ik geef ook yoga aan mantelzorgers via Stichting Welzijn Albrandswaard.

Voor meer informatie kijk op www.anima4ever.nl of meldt je aan voor een gratis kennismaking met Nadi-Spierherstelyoga via mail: karin.noordzij@anima4ever.nl of telefoon: 0624227409.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden