Showroom van Zitwel.
Showroom van Zitwel. (Foto: )

Het is genieten ineen echte ZitWel stoel

In de nieuwe ZitWel showroom op de Woonboulevard in Barendrecht hangt een fijne sfeer dat komt vooral door al die mooie relaxstoelen. Wat een keuzemogelijkheden! Dit moet wel de grootste zitzaak van de Randstad zijn.

Regio - Overzichtelijk staan stoelen in verschillende maten opgesteld. Iedereen kan hier slagen of je 150 cm of 220 centimeter lang bent, er is een ZitWel stoel die lekker zit te bestellen. Heb je liever een fijne relaxbank? Die staan er ook.
Mooie banken en stoelen voor vriendelijke prijzen. Wat ook opvalt is de grote collectie van het bekende merk Stressless. Het ongeëvenaarde Noorse zitcomfort van deze stoelen is bij ZitWel te testen en aan te schaffen.
Zitten doen Nederlanders gemiddeld ruim 8 uur per dag daarom is een goede stoel, die zit als gegoten, geen overbodige luxe. Bij ZitWel hebben ze er verstand van en je krijgt van de vriendelijke mensen die daar werken deskundig advies.
Wil je ook het genot van een echte ZitWel stoel thuis? Maak dan gewoon even een afspraak het telefoonnummer is 010-456 72 80 en als je zelf niet kan komen kunnen zij je ophalen en ook weer thuisbrengen. Kijk alvast maar eens op zitwel.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden