<p>De Rhoonse grienden, Carnisse grienden en Klein Profijt zijn omschreven en ook Tiengemeten werd in samenwerking met Lisanne Broere uitgebreid uitgeplozen en omschreven.&nbsp;</p>

De Rhoonse grienden, Carnisse grienden en Klein Profijt zijn omschreven en ook Tiengemeten werd in samenwerking met Lisanne Broere uitgebreid uitgeplozen en omschreven. 

(Foto: pr)

Fotograaf Monique toont mooie plekken Albrandswaard in boek

Monique van Genderen, fotograaf van in2pictures.nl fotografie in Hoogvliet, heeft meegewerkt aan het prachtige boek ‘De mooiste fotolocaties van West Nederland’. Dit boek is samengesteld door lokale fotografen die hun kennis van de mooie natuurgebieden van West Nederland delen. 

Hoogvliet - “Hoe leuk is het om als fotograaf mee te werken aan een boek om andere natuurfotografen op weg te helpen!” stelt Monique. Ze loopt al jaren urenlang door de natuur in het westen van Nederland om de mooiste plekjes vast te leggen, dus was het goede keuze van de redactie om haar uit te kiezen om mee te werken aan dit boek. 

De Rhoonse grienden, Carnisse grienden en Klein Profijt zijn omschreven en ook Tiengemeten werd in samenwerking met Lisanne Broere uitgebreid uitgeplozen en omschreven. 

Maar het paradepaardje is toch wel het gebied De Amsterdamse Waterleidingduinen. Dit gebied ligt wel wat verder weg, maar ondanks dat is het een favoriet gebied van Monique, net als Meijendel in Wassenaar overigens. 

Middels dit boek geeft zij mede-fotografen een handvat waardoor het zoeken naar mooie plekjes net even wat makkelijker wordt. Gedurende het afgelopen jaar waar de fotostudio en fotoschool van in2pictures.nl bijna het gehele jaar vanwege de coronacrisis plat lag, was het werken aan het boek een welkome afleiding. 

Met hart en ziel is eraan gewerkt om de gebieden zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Het boek is te bestellen via natuurfotografie.nl of via in2pictures.nl. Ook is het te koop in de winkel van Monique SwietArts genaamd. 

Monique is overigens extra trots omdat haar foto van eiland Tiengemeten op de cover van het bijna 500 pagina dikke boek staat! De release van het boek is 11 april.” 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden