<p>SPAL meet vochtbalans, gewicht, vetpercentage en spiermassa.</p>

SPAL meet vochtbalans, gewicht, vetpercentage en spiermassa.

(Foto:)

Door te meten gemotiveerd blijven om af te slanken

Al jaren begeleid, meet en controleert  BOP/SPAL lichaam en figuurwaarden zoals; lichaamsgewicht, lichaamsvet percentage, vocht percentage, visceraal vetgehalte, spiermassa en botmassa. Deze waarden worden met de ‘standaard’ waarden vergeleken.

Albrandswaard - De resultaten kunnen zijn dat de leefstijl van de persoon goed is of minder goed. De metingen duren ongeveer 5 minuten en de uitleg ook.  Voor een meet afspraak kunnen geïnteresseerden contact opnemen via 06-46226208  of  aad@sportbalans.nl.

“Waarom deze metingen? Veel mensen willen met bijvoorbeeld meer bewegen, hardlopen, minder eten en afvallen. In het begin lukt dat ook wel, zeker met een crash dieet en hardlopen. Dan komt er een moment dat het lopen minder goed gaat en de weegschaal geen verlaging van gewicht meer aangeeft.”

“Afvallen gaat dus niet meer maar afslanken? Je merkt dat je kleding wat ruimer zit, je broeksriem kan een gaatje strakker. Gewicht is hetzelfde en soms iets hoger. Er is iets veranderd, je leefstijl is beter geworden. Wat is veranderd? Dit proces van de verbetering van je leefstijl, het afslanken van je lichaam is meer dan een lager gewicht op de weegschaal.”

Meer informatie Aad Wijntjes  tel. 06-46226208 of www.sportbalans.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden