<p>Burgemeester Jolanda de Witte feliciteert de eerste persoon die vandaag in de Albrandswaardse vaccinatie locatie is gevaccineerd.&nbsp;</p>

Burgemeester Jolanda de Witte feliciteert de eerste persoon die vandaag in de Albrandswaardse vaccinatie locatie is gevaccineerd. 

(Foto: PR)

Huisartsen vaccineren zaterdag 10 april aan de Hofhoek

Burgemeester Jolanda de Witte feliciteert de eerste persoon die vandaag in de Albrandswaardse vaccinatie locatie is gevaccineerd. Vandaag vaccineren de huisartsen van HAGRO Albrandswaard de hele dag tegen Covid-19 in de vaccinatie locatie van de GGD aan de Hofhoek.

Albrandswaard - Inwoners die in aanmerking komen voor deze vaccinatieronde zijn door hun huisarts uitgenodigd. Burgemeester Jolanda de Witte: “Ik ben onder de indruk van de professionele inrichting van de locatie. Fijn dat de huisartsen hier alles bij de hand hebben om vakkundig te kunnen vaccineren. Ik roep iedereen op een afspraak te maken om zich te laten vaccineren, zodra je een uitnodiging krijgt.” De GGD gaat later deze maand gebruikmaken van de vaccinatiehal, als er genoeg vaccinaties beschikbaar zijn. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden