Foto:

Vrijwilligers gezocht voor de Albrandswaardse Tuinendag

Het loopt storm met aanmeldingen van tuinen voor de Albrandswaardse tuinendag. Het is dus weer de hoogste tijd om een tuinendag te organiseren. Twee keer per jaar gaan Stichting Welzijn Albrandswaard (SWA) en Wim’s tuinen met een groep vrijwilligers op pad om de tuinen van mensen die dat zelf niet meer kunnen onkruidvrij te maken.

Albrandswaard - Zij doen dit bij inwoners van Albrandswaard die slechts een klein netwerk hebben en weinig financiële middelen om iemand in te huren. Het startpunt is in wijkcentrum Het Lokaal aan de Albrandswaardsedijk 180 in Poortugaal. Van daaruit worden de tuinen verdeeld en gaan de groepen uiteen. SWA zoekt nog enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om op vrijdag 30 april een dag(deel) met elkaar één of meerdere tuinen weer leefbaar te maken.

De vrijwilligers hoeven geen groene vingers te hebben, want die krijgen ze vanzelf! Het gaan om kleine tuinklusjes zoals heggen knippen, het gras maaien en onkruid weghalen. Met z’n allen maken we er een leuke dag van. Voor eten en drinken wordt gezorgd. 

Wilt u ook helpen op 30 april? Neem dan contact op met Merel van Steenbergen via m.vansteenbergen@welzijnalbrandswaard.nl of bel naar 010-5018322. Met elkaar maken we Albrandswaard een stukje mooier.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden