<p>AED op flyer oproep doneeractie AED</p>

AED op flyer oproep doneeractie AED

(Foto: D. Sauter)

Inzameling voor AED aan de Speerreep gaat door

Hoogvliet - Een aantal jaar geleden was er een plan om geld in te zamelen voor een AED (automatische externe defibrillator). Omdat er niet genoeg geld ingezameld werd, kon de AED niet aangeschaft worden. De wens om er één aan te schaffen is er nog steeds.

Een AED is een draagbaar toestel dat wordt gebruikt bij de reanimatie van een persoon met een hartstilstand. De dichtstbijzijnde AED is te vinden op de Snurrevaad en deze is (tijdelijk) buitengebruik. “Ons plan is om weer een inzamelingsactie op te starten, zodat we een AED met verwarmde buitenkast kunnen aanschaffen. Inmiddels hebben we heel wat donaties mogen ontvangen en kunnen we de verwarmde buitenkast aanschaffen! Hiervoor dank.”

“Deze willen we aan de uitbouw gevel van Speerreep 5 ophangen, omdat dit een centrale locatie heeft, goed in het zicht hangt en er elektriciteit aanwezig is. Nu is er nog te weinig gedoneerd om ook een AED aan te schaffen. De AED die we voor ogen hebben is de HeartSine Samaritan PAD 360P, hiervoor hebben we nog € 1250,- euro voor nodig. Wij hopen dat u het belang van een AED inziet en een donatie wil doen.”

Ga naar https://steunactie.nl. Vervolgens typt u in de zoekbalk: AED omgeving Speerreep in Hoogvliet”. Het geld wordt direct bijgeschreven bij de actie. Meer informatie: Danielle Sauter - 0683965525 en Ilona Dobber-Bos - Ilonab80@outlook.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden