Foto: pr

Open training bij v.v. Rhoon komt eraan

Bij de gezellige familievereniging en voetbalclub v.v. Rhoon organiseren we naast trainingen en wedstrijden voor de leden ook allerlei activiteiten waar ook mensen ‘van buiten’ aan deel kunnen nemen. 

Rhoon - Naast toernooien en evenementen zijn dat ook trainingen. We hebben daar het afgelopen jaar met de COVID-19 regelgeving weinig aan kunnen doen, maar inmiddels mag er weer wat meer.

Gedurende de meivakantie (van 1 t/m 9 mei) gaan we dan ook weer een ‘Open training’ organiseren voor leden en niet-leden die graag willen voetballen. 

Bedoeling is een dagdeel op de woensdagen en zaterdagen, maar bij veel belangstelling kunnen we ook naar andere dagen uitwijken, want hoe meer zielen hoe meer vreugd geldt zeker ook op dit soort dagen.

Deelname/inschrijven is mogelijk voor diverse leeftijd-categorieën te weten onder 12&13, onder 14&15 , onder 16&17 en onder 18&19. Opgeven met je naam, mailadres en telefoonnummer, met daarbij aangeven of je al eerder gevoetbald hebt en onder welke leeftijdscategorie je valt, kan via het mailadres opentraining@vvrhoon.nl . 

“Als we je opgave binnen hebben zal daarna de coördinator van dit evenement, Stijn Hendrix, contact met je opnemen om aan te geven wanneer je verwacht wordt.” 

De training duurt 1,5 a 2 uur en en staat gepland op de volgende dagen en tijdstippen (onder voorberhoud). Woensdag 5 mei: 11:00 uur JO12 & JO13 – 14:00 uur: JO14 & JO15. Zaterdag 8 mei: 11:00 uur JO16 & JO17 – 14:00 uur JO18 & JO19.

“Helaas hebben we nog wel te maken met de Corona restricties, dus dat betekent dat de kleedkamers en kantine gesloten zullen zijn, of er moeten per 28 april een versoepeling ingaan. 

“Vooralsnog moet je er echter van uitgaan dat je omgekleed naar het complex moet komen (of omkleden in de dug-outs / op de tribune) en zul je je eigen bidon met water (of ander drinken en versnapering) mee moet nemen. Toiletten zijn wel beschikbaar alsmede alle benodigde trainingsmaterialen zoals ballen, hesjes, pionnen, doeltjes etc.

“We hopen er met elkaar een gezellige voorjaarsactiviteit van te maken en vertrouwen op gunstige weersomstandigheden. Tot de meivakantie! stelt de Technische Jeugdcommissie van v.v. Rhoon.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden