<p>Mondhygi&euml;nist Melissa geeft de doos met pakketjes aan de juf van Jip&Janneke</p>

Mondhygiënist Melissa geeft de doos met pakketjes aan de juf van Jip&Janneke

(Foto: collega Carla Mondzorg Briljant)

300 Kinderen kregen cadeautjes!

In Hoogvliet en Albrandswaard weten de meeste jonge kinderen nu hoe ze hun tanden moeten poetsen. Ze zijn een hele week zoet geweest met het thema tandenpoetsen. Er was extra aandacht voor het gebit, tandenpoetsen en verzorging van het lichaam. 

Hoogvliet - Mondhygiënist Melissa van Mondzorg Briljant werd gevraagd voor een donatie. “Het is goed dat de juffen dit onderwerp met de kinderen op zo’n leuke manier met de kinderen bespreken. Natuurlijk hebben wij hierbij geholpen, we hebben 300 pakketjes gevuld met een mooie kleurplaat, kleurpotloden, tandpasta en een tandenborstel. Ook het grote gebit om tijdens de les samen te poetsen kon geleend worden.

Het was een leuke week voor de kinderen van KindeRdam de Buffer, kleuters Zalmplaatschool en kinderopvang Jip & Janneke Portland. Niet alle ouders weten dat kinderen altijd gratis naar de mondhygiënist kunnen gaan, de vergoeding is 100% uit de basiszorgverzekering. Samen leren om gaatjes te voorkomen, want jong geleerd is oud gedaan!”, aldus mondhygiënist Melissa.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden