<p>Minibiebs zijn overal in Albrandswaard te vinden, beschikbaar gesteld door SGA of particulier bezit. SGA maakt een route, mag uw bieb daarin worden opgenomen? </p>

Minibiebs zijn overal in Albrandswaard te vinden, beschikbaar gesteld door SGA of particulier bezit. SGA maakt een route, mag uw bieb daarin worden opgenomen?

(Foto: Bengt/Justa)

Heeft u een Minibieb in de tuin? Meld hem aan!

In Albrandswaard heeft Stichting Gemeenschapsfonds Albrandswaard (SGA) sinds 2017 zo’n 20 Minibiebs in bruikleen gegeven aan particulieren. Deze kleine buitenbibliotheekjes staan bij inwoners in de tuin en zijn voor algemeen gebruik.

Albrandswaard - Geïnteresseerden mogen een boek lenen of omruilen, maar er ook alleen boeken in plaatsen. Op die manier blijft het aanbod variëren en is er voor ieder iets van zijn/haar gading te vinden. Sommige enthousiaste gebruikers hangen een thema aan hun bieb, zoals recent Koningsdag of 4/5 mei; oorlog en vrede.

Omdat er naast de 20 Minibiebs van SGA nog veel andere mensen een Minibieb in hun tuin hebben staan, leek het SGA leuk om een route te maken langs alle Minibiebs in Albrandswaard. Dus heeft u een Minibieb in uw tuin en heeft u er geen bezwaar tegen om uw adres (geen naam of andere gegevens) op te laten nemen in deze route, stuur dan a.u.b. een mailtje aan secretaris Yvonne Schults via gemeenschapsfonds@gmail.com. Zonder uw toestemming komt de Minibieb dus niet in de de route. De route komt op gemeenschapsfonds-albrandswaard.nl te staan. Gebruikers weten op die manier waar alle Minibiebs zich bevinden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden