Foto:

Verwendag in Siloam en Westerstein een feestje

Op vrijdag 28 mei was de landelijke NL doet actie weer. NL doet is bedoeld om sociale initiatieven mogelijk te maken met éénmalig vrijwilligerswerk. Leerlingen van het Hoornbeek college en ook een aantal andere vrijwilligers hadden zich opgeven om deze dag te komen helpen.

Hoogvliet - Op beide locaties van de Leliezorgroep hadden we deze dag een stille disco. Bewoners hadden hun verzoeknummers opgegeven en deze werden gedraaid, en ze konden luisteren via de koptelefoon. Personeel, vrijwilligers en bewoners hebben er een leuk feestje van gemaakt.

Voor sommige vrijwilligers een eerste kennismaking met zorg en welzijn voor ouderen. Wel een leuke kennismaking. Op Westerstein hebben de vrijwilligers nog geholpen met plantenbakken beitsen en nagels lakken. En Bij Siloam is een grote groep bewoners ‘s middags heerlijk gaan wandelen, het was mooi weer om even weer buiten te kunnen zijn. Dank aan alle vrijwilligers die geholpen hebben om deze dag mogelijk te maken. De reacties van de bewoners deed hun goed.

Mocht u interesse hebben om vrijwilligerswerk te doen in Siloam of Westerstein of bij de Thuiszorg neem dan contact op met Marijke van Zuilen 06-13644491. We kijken samen naar de mogelijkheden die er zijn zodat je je talenten kunt inzetten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden