<p>Gedecoreerde Hoogvlieter Aad Dolder zit er enigszins beduusd bij terwijl zijn vrouw Gerrie er trots naast zit en burgemeester Aboutaleb er breed lachend achter staat.</p>

Gedecoreerde Hoogvlieter Aad Dolder zit er enigszins beduusd bij terwijl zijn vrouw Gerrie er trots naast zit en burgemeester Aboutaleb er breed lachend achter staat.

(Foto: Hilde Dolder)

Verlaat lintje voor Aad Dolder

Wegens persoonlijke omstandigheden kwam de verrassing voor Aad Dolder (76) later dan gepland maar was er niet minder om. Samen met zijn vrouw Gerrie en dochter Hilde werd de Hoogvlietse duizendpoot op het stadhuis door burgemeester Aboutaleb verwelkomt en tot zijn niet geringe verbazing benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Door Joop van der Hor 

HOOGVLIET - “Aad is zo iemand die geen lintje heeft gekregen maar ook echt heeft verdiend”, zo laat Hoogvlieter Willem Ravestein weten. Om alle takken van het vele vrijwilligerswerk van Aad Dolder op te sommen hebben we aan een hele pagina niet genoeg. Een korte en onvolledige opsomming; vrijwilliger Zondagsschoolwerk en sociaal cultureel werker clubhuis De Boei op Katendrecht, vrijwilliger Nederlands Christelijke Reisvereniging/NCRV (jongeren)reizen en bestuurslid bij zowel de jongerenafdeling als in het algemeen bestuur.

Voorzitter jongerenafdeling Rotterdam en PvdA Hoogvliet. Penningmeester Spullen en Klussendienst. Penningmeester Wijkbus Hoogvliet /Pernis. Voorzitter Ouderraad, medezeggenschapsraad en lid adviesraad Einstein Lyceum Hoogvliet, penningmeester Reuma Patiëntenvereniging Rotterdam, Schuldhulpverlening - belastingaangifte ANBO. De aanvraag is gedaan door stichting Peuterwerk Albrandswaard waar Aad 25 jaar aan is verbonden geweest als bestuurslid en in het bijzonder penningmeester. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden