<p>Echtpaar Chris Oosterhoff en Kitty Oosterhoff-Visbeen zijn op 7 juni 60 jaar getrouwd.&nbsp;</p>

Echtpaar Chris Oosterhoff en Kitty Oosterhoff-Visbeen zijn op 7 juni 60 jaar getrouwd. 

(Foto: )

Huwelijksjubileum echtpaar Oosterhoff

Chris Oosterhoff en Kitty Oosterhoff-Visbeen zijn vandaag op 7 juni 60 jaar getrouwd. De eerste 2,5 jaar van hun huwelijk woonden ze in, op de bovenste etage in een huis aan de Ring in Pernis. Toen hun oudste dochter 15 maanden was kregen ze een flat op de vierde etage in de Abadanstraat in Hoogvliet. Daar werd ook de tweede dochter geboren.

Hoogvliet - Na 7 jaar Pieterstastokweg en 38 jaar Rigolettostraat wonen ze nu al weer 8 jaar met veel plezier in een Humanitas flat in Hoogvliet waarin ze een mooi uitzicht hebben op de kinderboerderij.
Chris Oosterhoff heeft altijd als vrachtwagenmonteur gewerkt bij de firma Troost in Pernis. Kitty Oosterhoff-Visbeen zorgde voor het huis en de kinderen en heeft nog een paar jaar voor een kinderkoor gestaan als dirigente.
Onlangs hebben Chris en Kitty een tweede achterkleindochter gekregen. Door de corona zal hun 60-jarig huwelijksfeest later met alle familieleden gevierd worden. Hopelijk in september als Kitty ook haar 83e verjaardag viert. Het echtpaar wordt namens Marianne Kagenaar van harte gefeliciteerd met het jubileum door de familie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden