<p>Jim Bakkum en Sergio Vyent in de voorstelling &#39;Under his Skin&#39; over Frank Sinatra.</p>

Jim Bakkum en Sergio Vyent in de voorstelling 'Under his Skin' over Frank Sinatra.

(Foto: PR Theater de Stoep)

Voorstelling Sinatra Under His Skin

Regio - De grootste hits van Frank Sinatra, die kent iedereen: ‘Come Fly With Me’, ‘My Way’ en ‘Fly Me To The Moon’ zijn nummers die in ons collectief geheugen gegrift staan. The Voice is vooral bekend door zijn muziek en succesvolle filmcarrière terwijl hij meer was dan alleen zanger en acteur. De verhalen, fabels en mythes over het verdere leven van Sinatra zijn velen dan ook onbekend.

In ‘Sinatra – Under His Skin’ worden niet alleen de grootste hits opgevoerd door Jim Bakkum en De Dutch Concert Big Band: de schandalen en geheimen van Ol’ Blue Eyes kunnen niet ontbreken en worden gebracht door Sergio Vyent. Kom genieten van een avond vol herkenning en verwondering over het leven en werken van Sinatra! Jim Bakkum is geen onbekende in de theaterwereld. De afgelopen jaren groeide hij uit van zanger tot musicalster en is hij in verschillende Nederlandse succesvolle bioscoopfilms te zien. In deze voorstelling komen twee passies van Jim samen; zingen en de liefde voor Frank Sinatra.

Sergio Vyent is bekend als gastheer uit het populaire NPO 3-datingprogramma First Dates (BNNVARA). Met zijn warme stem en zijn charismatische voorkomen is Sergio een opvallende verschijning op de Nederlandse televisie. Sinatra - Under His Skin is op vrijdag 26 november 2021 te zien in Theater de Stoep. Meer informatie en reserveren: https://theaterdestoep.nl/voorstelling/sinatra-under-his-skin-2122.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden