Foto:

Twee weekenden expositie LUX in de Vlakkenburg

Op zaterdag 19 en 26 en op zondag 20 en 27 juni zal in de Vlakkenburg van het Buijtenland van Rhoon een expositie zijn: LUX. Op deze dagen bent u welkom van 14.00 uur – 19.00 uur.

Rhoon - LUX laat het licht vallen op: Sieraden van Karen Klein. Zij ontwerpt en maakt unieke sieraden en kleine objecten. Soms in een specifieke stijl als Art Deco of Jugendstil, vaak in haar eigen stijl.
Schilderijen van Nicole de Moree. Zij heeft altijd interesse gehad in het spelen met kleuren, stoffen, pigmenten, verschillende soorten verf en andere materialen. Bronzen beelden van John Mostert. Figuratief, natuurgetrouw, met een knipoog of een diepere lading.

Schilderijen en aquarellen van Guillaume Vogels. Al zijn onderwerpen hebben één belangrijk thema: het zoeken naar een gelaagdheid die zorgt voor diepte, een atmosferisch gevoel oproept en een hoeveelheid patina heeft. Met zorg geselecteerd preloved glaswerk, door Coby de Pagter.

Gebiedscoöperatie Het Buijtenland van Rhoon heeft deze dagen voor u informatie over het prachtige gebied waarin de Vlakkenburg staat. Het bezoeken van deze expositie in combinatie met een mooie wandeling door de Zegenpolder is zeker een aanrader.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden