Foto:

Kort nieuws en De Botlek online

Vacatures voor vrijwilligers

Albrandswaard - De vrijwilligersvacaturebank is er voor en door inwoners en organisaties van de gemeente Albrandswaard. “Wij zijn er voor maatschappelijke organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers en voor inwoners die op zoek zijn naar leuk vrijwilligerswerk. De vacaturebank bemiddelt tussen vraag en aanbod van vrijwilligers en organisaties. Elke organisatie binnen de gemeente Albrandswaard kan gratis een profiel aanmaken en vrijwilligersvacatures plaatsen. Inwoners op zoek naar vrijwilligerswerk kunnen reageren op vacatures met of zonder inschrijving. U vindt de vacaturebank via www.vrijwilligerswerkalbrandswaard.nl.

Het aantal mogelijkheden binnen het vrijwilligerswerk is groot, ongeacht vaardigheden en ervaring. Voor jong en oud, werkend of niet-werkend, voor denkers en doeners, voor grote en kleine klussen. Binnen de Vrijwilligersvacaturebank Albrandswaard is er een grote verscheidenheid aan vacatures. Er is voor elk wat wils. Is het huidige aanbod niet wat je zoekt, dan gaan we op zoek naar iets wat wel bij je past. Dit geldt ook voor organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers. Neem voor meer informatie contact met Merel van Steenbergen via m.vansteenbergen@welzijnalbrandswaard.nl of bel naar tel. 010-5018322.

Opheldering over bouwval

Poortugaal - In het centrum aan de dorpsstraat naast de tabakszaak in Poortugaal staat de oude werkschuur. Een projectontwikkelaar uit Spijkenisse ziet er wel heil in en wil het gaan omtoveren tot een tweetal appartementen. Maar zijn aanpak doet de wenkbrauwen fronzen. Gemeenteraadslid van Zaalen (FRANS) is verbaasd als hij hoort dat de werkzaamheden stiekem al begonnen waren. Niet om het geheel plat tegen de grond te gooien en iets moois neer te zetten. Nee, het lijkt alsof men snel geld wil verdienen door deze bouwval bewoonbaar te maken zo geeft de heer Den Ouden, voorzitter van de winkeliersvereniging Poortugaal, aan. “De ramen zijn ingegooid, de muren zijn op verschillende plaatsen doorgescheurd het geheel lijkt op instorten te staan, het dak is lek en de kozijnen zijn rot om maar een paar punten op te noemen.” Dhr. van Zaalen heeft direct vragen gesteld aan de burgemeester, met als hoofdvraag; is er überhaupt een bouwvergunning afgeven?

Lees De Botlek online, klik HIER

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden