Foto:

Jongerenweek was een succes!

Het jongerenwerk van Stichting Welzijn Albrandswaard heeft van 31 mei t/m 4 juni een jongerenweek georganiseerd bij Het Lokaal. Met behulp van een financiële ondersteuning vanuit de Summer Games is deze week mogelijk gemaakt. Het doel van deze week was om nieuwe jongeren te bereiken uit de gemeente en te kijken waar de behoefte ligt bij deze doelgroep. Dit is gedaan door verschillende workshops aan te bieden zoals dansen, 3:3 basketbal, voetbal, kickboksen en een skateboard workshop.

Albrandswaard - “Bij de dansworkshop hadden de jongeren al wat danservaring wat zorgde voor een leuke samenwerking bij het bedenken van de choreografie. De meiden bij het dansen hadden de choreografie zo snel onder de knie dat ze op de rest van het nummer een eigen choreografie hebben gemaakt met de instructeurs. Bij het basketbal is er na een ronde warmschieten en uitleg van de spelregels, een mooie en fanatieke wedstrijd gespeeld waarin er met 1 doelpunt verschil gewonnen is. De skateboardworkshop was ook een succes. Na het leren van de techniek konden de jongeren al snel overgaan op het leren van trucjes.

De week hebben we gezellig met een BBQ afgesloten en zijn er weer mooie plannen voor de volgende activiteiten voor deze doelgroep. Ben je benieuwd naar deze activiteiten? Volg dan het Facebook- en Instagramaccount van Jongerenwerk Albrandswaard.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden