<p>Vrijwilligster Ida Mom in het zonnetje gezet.</p>

Vrijwilligster Ida Mom in het zonnetje gezet.

(Foto: )

Passieprijs voor Ida Mom

Hoogvliet - Op donderdag 10 juni werden de Nationale vrijwilligersprijzen uitgereikt. De vereniging NOV (Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk) organiseerde dit. De prijzen worden ter beschikking gesteld door het de Vriendenloterij. De passieprijs is en onderdeel van het prijzenpakket. De voorzitster Marianne Besselink bracht met één druk op de knop de 133 namen in beeld van de winnaars van elk 250 euro.

“We zijn trots op al onze vrijwilligers die het leuk vinden om bij ons te komen helpen. Dus het is moeilijk om te zeggen je kiest iemand in het bijzonder. Maar toch die keuze gemaakt voor Ida Mom die dit jaar 20 jaar bij Siloam/ Westerstein helpt. Twee dagen in de week helpt ze met koken op een woongroep en ze maakt er dan voor de bewoners met al haar aandacht een mooie dag van. Daarnaast zit ze ook in de cliëntenraad waar ze opkomt voor de belangen van de cliënten. En het was heel leuk om te zien dat Ida Mom de passieprijs heeft gewonnen.”

Wil je kijken en inspiratie opdoen kijk dan op de website www.bedankjevrijwilliger.nl, je kan daar het filmpje van Ida vinden naar ook van heel veel andere bijzondere mensen die belangeloos iets doen voor een ander en dit leuk vinden om te doen. Heb je interesse om vrijwilligerswerk bij de Lelie zorggroep neem dan contact op met Marijke van Zuilen 010-2630333. Voor inspiratie kijk op onze https://www.leliezorggroep010.nl/siloam/vrijwilligers.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden