<p>Terug van weggeweest, de avondvierdaagse is dit jaar weer in Hoogvliet</p>

Terug van weggeweest, de avondvierdaagse is dit jaar weer in Hoogvliet

(Foto: PR)

De avond4daagse van Hoogvliet is terug!

Hoogvliet - De avond4daagse van Hoogvliet is terug. De gezellige wandelroutes van 5 km zijn een deugd die alle leeftijden even hebben moeten missen, maar van 6 tot en met 9 juli komt deze mooie traditie weer terug in Hoogvliet.

“De vergunning is aangevraagd en we wachten in spanning af of deze wordt goedgekeurd. We hopen dat de versoepeling lijdt tot nog meer mogelijkheden voor een zo normaal mogelijke hoogvliet4daagse”, laat de organisatie weten. “We zullen dit jaar niet lopen met scholen, maar met individuele inschrijvingen. Indien het niet mogelijk blijkt om de avond4daagse op de normale wijze te lopen, zullen we een alternatieve hoogvliet4daagse lopen op het sportterrein aan de Botreep.”

Inschrijven kan via www.hoogvliet4daagse.nl en op maandag en woensdag avond van 18.00 tot 20.00 uur bij HV ETC op de Botreep 10. Het inschrijfgeld bedraagt 4,50 euro per loper die een medaille wilt ontvangen. Kinderen onder de 16 jaar moeten altijd begeleid worden door een volwassene. “Voor aanvang van de avondvierdaagse zijn wij op zoek naar de nodige vrijwilligers om deze terugkeer tot een succes te maken. Wij zoeken: tafelmedewerkers, poort-/pleinwachters, verkeersregelaars, kaartjesknippers, vloggers en route begeleiders. Als je mee wilt werken aan een leuk evenement stuur dan een e-mail naar: info@hoogvliet4daagse.nl of kijk op onze website. Blijf op de hoogte via facebook.nl/hoogvliet4daagse en de website www.hoogvliet4daagse.nl. De nieuwe organisatie, op initiatief van buurtbewoners en HV ETC, kijkt uit naar een fantastische en succesvolle editie van de avondvierdaagse.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden