<p>Brandweer Albrandswaard krijgt loungeset van Intratuin Rhoon.</p>

Brandweer Albrandswaard krijgt loungeset van Intratuin Rhoon.

(Foto: PR)

Schenking Loungeset aan brandweer door Intratuin

Brandweer Albrandswaard beleefde vorige week een feestelijke dag. Chantal Zevenbergen en Damian van der Ent van Intratuin Rhoon hebben de mannen en vrouwen van de brandweer verrast met een mooie schenking van twee Loungsets.

Albrandswaard - De opdracht van het management was helder voor Chantal Zevenbergen, namelijk zoek een doel in Albrandswaard die de loungesets goed zou kunnen gebruiken. “Ik kwam al snel uit bij de brandweer”, vertelt Chantal. Brandweerman Xander Breuls vervolgt: “de plannen waren er al om een mooi terras te maken. Door corona heeft de brandweer al meer dan een jaar niet kunnen oefenen, terwijl dat juist zo belangrijk is voor de mannen en daarnaast is het tijd dat zij met elkaar weer een plek kunnen creëren waar ze kunnen napraten na een uitruk en kunnen samenkomen.

Over Intratuin

Intratuin is een belevenis in elk seizoen. Als tuincentrum en sfeerwinkel maakt Intratuin winkelen voor tuin, huis en balkon tot een plezierige en inspirerende vrije tijdsbesteding. Kleurrijk, met een overvloed aan planten en bloemen. Sfeervol, met een ruim aanbod woonaccessoires en seizoenartikelen. Praktisch, met een compleet assortiment dierenverzorgingsproducten. Gastvrij met een gezellige horecagelegenheid en een speelhoek voor kinderen. En altijd biedt Intratuin iets extra’s: stylingtips, speciale acties en creatieve workshops die onze klanten elk bezoek weer op nieuwe tuin- en woon ideeën brengen. Intratuin, thuis in de natuur.  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden